Oferim CADOU transportul pentru toate comenzile mai mari de 289 lei.

Nutrienti valorosi pentru tine si copilul tau

Nutrienti valorosi pentru tine si copilul tau
Tu cum ii imbogatesti nutritiv hrana micutului/micutei tale?

Adauga pudre naturale, seminte sau diverse nuci macinate care sa ii ofere copilului atat nutrienti valorosi pentru o crestere armonioasa, cat si sa ii rasfete gustul cu arome delicioase.

Scortisoara este o sursa importanta de mangan, fier, calciu, fibre si de cinamaldehida, acetat si alcool de cinamil, substante care au rol de antioxidanti in corpul uman.

Pudra de Roscove (sau de Carob) este deosebit de sanatoasa, are pana la 8% proteine si este non-alergica. De asemenea, contine vitamina A si grupul de vitamine B, precum si o serie de minerale de care organismul nostru are nevoie, precum magneziul si fierul. Multi prefera sa foloseasca aceasta pudra in loc de cacao pentru ca aceasta nu are grasimi (cacao are grasimi), si are numai o treime din caloriile pe care le are cacao.

Semintele de chia, cu toate ca sunt micute, vin cu un bagaj nutritional complet ceea ce le face sa fie considerate unele dintre cele mai benefice seminte de pe planeta. Sunt o sursa excelenta de Omega 3 (care ajuta la reglarea colesterolului), bogate in antioxidanti si pline de fibre, magneziu, zinc, fier si calciu.

Semintele de susan sunt o uimitoare sursa de beneficii pentru sanatate, fiind pline de principii nutritive si recunoscute pentru faptul ca au cel mai ridicat continut de calciu dintre toate semintele. De asemenea, mai contin vitaminele E, B6 dar si magneziu, fosfor si cupru. Printre beneficiile pe care le aduc sanatatii noastre se numara: abilitatea extrem de eficienta de a preveni diabetul, scad tensiunea arteriala, previn o varietate foarte mare de tipuri de cancer, ajuta la intarirea sistemului osos, protejeaza impotriva radiatiilor, imbunatatesc sanatatea inimii, lupta cu dereglarile somnului, imbunatatesc digestia, reduc inflamatia, intaresc sistemul respirator, detoxifica organismul, lupta cu depresia si ajuta in cazurile de stres cronic.

Fulgii de cocos ofera un aport mare de nutrienti preparatelor in care sunt adaugati. Acestia sunt foarte apreciati pentru proprietatile lor, avand un continut ridicat de vitamine, minerale precum mangan, calciu si reprezinta o sursa importanta de energie pentru fiecare persoana.

Migdalele sunt bogate in vitamine, minerale, proteine, fibre si sunt, de asemenea, asociate cu un numar foarte mare de beneficii pentru sanatate. De la boli cardiovasculare, constipatie, probleme respiratorii, tuse, anemie si diabet pana la preventia cancerului, intarirea sistemului osos, stimularea cerebrala, intarirea sistemului imunitar, cat si pentru sarcina (datorita continutului de acid folic), migdalele acopera o gama foarte larga si variata de probleme pe care le previn si trateaza.

Nucile caju sunt bogate in acizi grasi nesaturati, proteine, fibre, vitamine (C, B1, B2, B3, B6, E si K), minerale precum cupru, fier, zinc si magneziu, dar si in antioxidanti sub forma de fitosteroli si compusi fenolici.
Avand o textura cremoasa, nucile de caju sunt delicioase, sanatoase, si in acelasi timp versatile, oferind o multime de beneficii organismului nostru. Chiar daca o perioada lunga de timp lumea s-a ferit de ele, din cauza continutului lor de grasimi, afla ca dintre toate nucile, ele au cel mai scazut nivel de grasimi; iar acele grasimi care se gasesc in compozitia lor sunt nesaturate si ajuta la reglarea/ normalizarea colesterolului, si preventia anumitor boli cardiovasculare.

... si asta nu e tot. Pe rafturile www.dinPlante.ro vei gasi o multime de pudre naturale, seminte si diverse nuci care sa iti completeze preparatele pentru a putea beneficia de un aport maxim de energie si nuntrienti pentru intreaga zi.

Gasesti aici „prafurile” minune:
https://www.dinplante.ro/superalimente-pudre-si-pulberi

Iar seminte si nuci poti alege de aici:
https://www.dinplante.ro/nuci-si-seminte-seminte-pentru-germinat

#dinplante #superalimente #pudranaturala #pulberebio #nucibio # semintebio #clujnapoca
 

Suport clienti L-V 8:30-15:30

0742631890 contact@dinplante.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!