Oferim CADOU transportul pentru toate comenzile mai mari de 289 lei.

Semintele de chia - miraculoase pentru organismul tau!

Semintele de chia - miraculoase pentru organismul tau!
Semintele de chia sunt unele dintre alimentele cu cel mai valoros continut nutritional. Semintele de chia provin de la planta numita Salvia hispanica, originara din America de Sud. Acestea se pot consuma zilnic, intrucat au o concentratie mai mare de acizi grasi Omega 3 decat pestele, mai multe proteine decat soia si mai multe fibre decat semintele de in sau alte tipuri de produse.

Semintele de chia sunt unele dintre cele mai puternice superalimente din lume, avand un grad ridicat de nutrienti si reprezinta o sursa excelenta de fibre, antioxidanti, proteine, vitamine, minerale, au cel mai ridicat continut de omega 3 dintre toate semintele plantelor.

De la copii si pana la bunici, oricine se poate bucura de minunatele beneficii ale semintelor de chia. Se pot adauga in lapte/iaurt, alaturi de cereale pentru a asimila nutrienti valorosi la micul dejun, in diverse deserturi (biscuiti, tarte), peste salate, sosuri.

               4 motive pentru care sa le consumi zilnic:
  • Semintele de chia au un grad ridicat de nutrienti.
Pe langa faptul ca semintele de chia au cel mai ridicat nivel de omega 3 dintre toate semintele, ele sunt pline de antioxidanti, calciu, proteine, fibre, vitamine si minerale.
  • Semintele de chia sunt energizante.
Semintele de chia nu iti dau doar un puseu de energie care dureaza, dar ele iti furnizeaza si stamina si anduranta.
  • Semintele de chia sunt usor digerabile.  
Spre deosebire de semintele de in, semintele de chia nu trebuie sa fie zdrobite sau lasate la inmuiat ore intregi pentru a fi siguri ca organismul le digera. Organismul uman digera extrem de usor semintele de chia. Prin cele aproximativ 7 grame de fibre dintr-o portie zilnica de chia, ne asiguram un aport de fibre sanatos pentru tranzitul normal gastro-intestinal.
  • Semintele de chia sunt un aliment complex si ideal pentru intreaga familie.
Poti manca seminte de chia direct din punga, le poti amesteca cu bautura ta preferata, le poti adauga in cereale sau salate, si in orice alte preparate pentru un plus de nutrienti.

Semintele de chia au o durata de viata mare, de cativa ani (desi legal producatorii sunt obligati prin lege sa le mentioneze termene de garantie, in realitate ele nu isi pierd calitatile nici dupa termenul de expirare mentionat).

Cu toate ca sunt micute, semintele de chia vin cu un bagaj nutritional complet, ceea ce le face sa fie considerate unele dintre cele mai benefice seminte de pe planeta. In timp, aceste seminte minunate au devenit unul dintre cele mai apreciate superalimente in comunitatea celor care pun pret pe ceea ce mananca.

Descopera-le beneficiile si bucura-te de nutrientii pe care ii obtii in urma consumului semintelor de chia!
Gasesti pe rafturile dinPlante aceste seminte valoroase:
https://www.dinplante.ro/produse?c=seminte+de+chia
 

Suport clienti L-V 8:30-15:30

0742631890 contact@dinplante.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!