Oferim CADOU transportul pentru toate comenzile mai mari de 289 lei.

Colagenul - nelipsit din rutina ta de infrumusetare!

Colagenul - nelipsit din rutina ta de infrumusetare!

Unul dintre produsele apreciate de clientele noastre, te poate ajuta si pe tine, sa te simti bine in propria piele, indiferent de varsta!

Este un fapt incontestabil că ritmul alert al vieții de zi cu zi are un impact puternic asupra frumuseții noastre.
Prin urmare, este important să avem o rutină zilnică de infrumusețare care să susțină sănătatea pielii noastre și care să ne facă să ne simțim frumoase!


Noile capsule BEAUTIN COLLAGEN sunt un supliment alimentar inovativ, special conceput pentru a spori frumusețea unei femei, din interior!

Capsulele Beautin Colagen:
  • imbunatatesc luminozitatea pielii;
  • ofera o hidratare suplimentara a pielii;
  • fortifica pielea, parul si unghiile;
  • au proprietati antioxidante, pentru a minimaliza efectul radicalilor liberi.

Rolul colagenului în organismul uman este deosebit: acesta constituie o mare parte din proteine, până la 30%. Atunci cand exista colagen în cantități suficiente, corpul funcționează corespunzător, iar acest lucru se manifestă și la exterior, sub forma beneficiilor pentru frumusețe. O mare problemă este faptul că deja după vârsta de 25 de ani, producția naturală a colagenului în organism scade, iar după vârsta de 45 de ani, nu se mai produce decat foarte putin. Asadar, este recomandat să susținem organismul în producția de colagen.

O alimentație sănătoasă și echilibrată are un rol foarte important in viata de zi cu zi, însă pentru obținerea unei cantități optime de colagen, nu este suficentă.

Organismul tânăr are capacitatea de a-și produce singur colagenul, însă, după 25 de ani, producția acestuia scade, cu aproximativ 1,5% în fiecare an. Suplimentarea colagenului preventiv ar trebui să prezinte interes pentru fiecare persoană care dorește să își păstreze cât mai mult timp un corp sănătos, cu un aparat locomotor funcțional, păr, piele și unghii sănătoase.

Exista o serie de factori care distrug colagenul din organism sau limitează sintetizarea naturală a acestuia:
  • Consumul de cantități excesive de carbohidrați rafinați și zahăr – aceste substanțe fac practic imposibilă reconstituirea celulelor de colagen. In condiții normale, colagenul are capacitatea de a se „repara” singur.
  • Expunerea excesivă la soare fără factor de protecție continut în loțiunile de corp și cremele de protecție solară – reduce producția de colagen în organism.
  • Fumatul– un factor foarte nociv care reduce rapid producția de colagen. Acest lucru poate duce la încetinirea vindecării rănilor și la apariția ridurilor timpurii.
Prin urmare, baza pentru menținerea colagenului în organism este evitarea factorilor de risc menționați. De asemenea, se recomanda suplimentele de colagen sub formă bioactivă, fiind un mijloc excelent pentru a suplimenta colagenul lipsă, sau în cazul în care acesta este deja în scădere.

Altfel spus, colagenul este ca un stimulent pentru viață.  Este o moleculă care se asociază cu frumusețea, tocmai datorită capacității sale excepționale de a menține tinerețea în corpul uman – fie în ceea ce privește activitatea fizică, precum si aspectul fizic.

Efectele consumului de colagen sunt dovedite științific - dacă suplimentezi cantitatea de colagen necesară pentru buna funcționare a corpului în fiecare zi, vei elimina grijile asociate cu efectele secundare neplăcute ale îmbătrânirii:
  • probleme cu aparatul locomotor – dureri de oase, articulații, slăbirea țesuturilor cartilajului, susceptibilitate la diverse leziuni chiar și în timpul activităților destul de normale,
  • probleme cu tenul- slăbiciune, aspect de ten obosit, riduri, ten uscat, ten fără viață,
  • probleme de piele – răni care se vindecă greu și boli de piele, dezvoltarea vergeturilor,
  • probleme de păr – căderea părului, păr uscat și fragil, vârfuri despicate,
  • probleme cu unghiile – unghii casante care se rup imediat, exfoliate.

Suplimentarea cu colagen poate preveni foarte eficient aceste probleme și, în cazul manifestărilor existente, le poate diminua și readuce corpul la condiția de la o vârstă mai fragedă.

Astfel, se poate observa că, colagenul este eficient atât pentru oamenii obișnuiți cu activitate fizică medie, cât și pentru sportivi datorită cererii crescute de la articulații, oase și cartilaj. Ca măsură preventivă, puteți începe să îl utilizați în jurul vârstei de 25 de ani, când producția sa naturală începe să scadă. Atunci când este utilizat corect, există foarte puține șanse ca o persoană să simtă efecte negative ale colagenului. Trebuie menționată posibilitatea reacțiilor alergice, în special pentru persoanele cu hipersensibilitate la peste, fructe de mare.

Colagenul este elementul de bază pentru corp, care se găsește în articulații, cartilagii, oase, dinți, piele, unghii și păr. Suplimentele cu colagen au grijă de frumusețea pielii tale, iar aceasta va fi  proaspătă, tânără și hidratată. Oferă părului strălucire și elasticitate, unghiile devin mai rezistente. Cu toate acestea, efectele colagenului vor fi apreciate și de persoanele în vârstă și de sportivi, deoarece, după cum au dovedit multe studii științifice, suplimentele de colagen de înaltă calitate funcționează în sistemul locomotor și îi îmbunătățesc funcția, precum și protejează articulațiile, tendoanele și oasele de uzură. De asemenea, colagenul poate ajuta la regenerarea tesuturilor după răni și arsuri.

Ai grija de frumusetea ta printr-un stil de viata sanatos, completat cu suplimente naturale!
Pe rafturile dinplante.ro gasesti trei variante de colagen: sub forma de capsule si in forma lichida imbogatit cu magneziu si vitamine, avand aroma de mango si pepene galben sau vanilie si capsuni.
https://www.dinplante.ro/produse?c=colagen

Incepe de azi sa adaugi colagen in rutina ta de infrumusetare, iar efectele vor fi vizibile din prima luna!






 

Suport clienti L-V 8:30-15:30

0742631890 contact@dinplante.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!