Mierea de Manuka de la Wedderspoon este RAW, nepasteurizată și fără organisme modificate genetic. Acest tip de miere este bogată nu numai în ceea ce privește gustul, dar conține și zaharuri complexe, enzime vii și alți compuși care apar în mod natural.
Mierea de Manuka KFactor 16 conține minim 75% cantitate de granule de polen Manuka, cu efecte antioxidante puternice și proprietăți de întărire a imunității.
Mierea de Manuka are culoarea alunelor și se încadrează în categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color.
KFactor 16 indică faptul că această miere conține minim 75% concentrație de polen specific florii manuka.
- Kfactor 12 garanteaza 65% din granulele de polen din miere sunt granule de polen de Manuka
- Kfactor 16 garanteaza 75% din granulele de polen din miere sunt granule de polen de Manuka
- Kfactor 22 garanteaza 90% din granulele de polen din miere sunt granule de polen de Manuka
Beneficiile mierii de Manuka:
Mierea de Manuka este recunoscută în toată lumea pentru proprietățile sale antibacteriene, fiind considerată cel mai puternic antibiotic natural. Datorită cantității limitate care se produce doar în Noua Zeelandă (nu există copaci Manuka nicăieri altundeva în lume) și faptului că Mierea de Manuka necesită certificări și diferite teste ale compușilor pentru a putea fi certificată ca originală, aceasta are un preț mai ridicat decât mierea normală. Oamenii din întreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afecțiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infecții cu stafilococ, paraziți intestinați și multe alte afecțiuni gastro intestinale. Totodată, Mierea de Manuka se utilizează și ca tratement preventiv, este un adjuvant pentru întărirea imunității și are proprietăți nutritive excepționale pentru piele și ten.
Iată câteva dintre afecțiunile pentru care se consumă Mierea de Manuka:
- Imunitate: dureri gat, alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, gripa si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte.
- Sistem digestiv: aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali.
- Afectiuni bacteriene: acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii - halena.
- Ingrijire externa: eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului.
Gama de miere de manuka Wedderspoon este 100% raw, contine enzime vii, NU prezinta reziduri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic - GMO, astfel ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare plic/ borcanel.
Avantajele mierii de manuka Wedderspoon
- 100% RAW
- sunt produse in Noua Zeelanda nepasteurizate, fine si cremaose, pure si autentice
- NU contin reziduri chimice, antibiotice si organisme modificate genetic (GMO)
- nivelul activ din miere a fost obtinut exclusiv pe cale naturala
- stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator
- ambalajele NU contin substante BPA
- fiecare plic/borcan este inregistrat putant fi detectata „istoria” incepand de la apicultor
Ingrediente: 100 % Raw, miere de Manuka nepasteurizată.
Mod de administrare:
Dozajul este stabilit în funcție de scopul administrării sau afecțiune.
Intarire imunitate: 1-2 lingurițe pe zi.
Tratamente antibacteriene: 2-3 lingurițe pe zi, pe o perioadă de 2-3 luni.
Indiferent de dozaj, administrarea mierii se realizează cu jumătate de oră înainte de masă.
NU se va administra copiilor sub 1 an!
Informatii nutritionale / 100g:
Energie 1370kj/322kCal
Carbohidrati 80g din care zaharuri 78g
Grasimi 0g
Proteine 0g
Saruri 0g
Fibre 0g
NU este nevoie sa fie tinuta la rece dupa deschidere, se pastreaza la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Ambalat în plic, fără BPA, 24x5g.
Țara de origine: Noua Zeelendă
Apicultorii producatori ai mierii Wedderspoon folosesc practici de munca intensa si atent sustinuta astfel incat sa fie si sustenabila in timp, tocmai pentru a putea asigura sanatatea albinelor, a stupului si a mentine si creste numarul albinelor lucratoare. Albinele lor nu sunt hranite cu zahar (asa cum se mai practica in Indonezia sau China) pentru a putea inlocui mierea pierduta in urma colectarii din stup. Pe parcursul iernii albinele sunt coborate din zonele montane spre campii, iar apicultorii hranesc albinele cu 2-3 rame cu miere. Albinele sunt hranite cu mierea organica asigurandu-se astfel productia continua de miere organica certificata. Toate mierile Wedderspoon sunt raw insemnand ca nu au fost procesate in nici un fel. Mierile ating in mod natural o temperatura de 42 de grade Celsius, aceasta fiind temperatura medie dintr-un stup cu albine lucratoare. Mierile RAW arata ca enzimele naturale ale albinelor, antioxidantii, vitaminele si mineralele, precum si gradul de activitate naturala raman prezente in produs, nealterate, intacte si nu sunt distruse pe parcursul ambalarii si prelucrarii.
Provenind dintr-un loc unde apicultorii vorbesc cu albinele proprii si isi fac timp sa inteleaga natura cu toata bogatia ei, produsele Wederspoon beneficiaza de o apreciere generala in randul consumatorilor sai, datorita calitatii exceptionale si consistentei sale. Toata gama de miere de manuka raw Wedderspoon provine din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande. Aceasta miere a dobandit un nivel activ maxim in mod natural si nu este procesata in nici un fel cu scopul de a-i creste valoarea (si automat profitul), deoarece producatorul nu este de acord cu practicele neetice, ele nu sunt in armonie cu tot ce este natural si bun. Ca metoda de testare si de diferentiere a nivelul de potential benefic al mierii Wedderspoon, fiecare serie de miere de manuka este testata pe baza sursei de polen, a enzimelor vii, antioxidanti si alte componente fitochimice valoroase.
S-a descoperit ca mierea de manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborator si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere. Spre exemplu: Mierea de manuka Activa16+ contine un echivalent de 16% solutie antiseptica. Aceasta activitate este stabila in conditii normale de temperatura si umiditate si o data inceputa nu va inceta. Wedderspoon testeaza in mod independent fiecare serie de miere intr-un Laborator acreditat din Noua Zeelanda pentru a-i putea determina activitatea. Putem observa ca mierea de manuka Wedderspoon nu va depasi un grad de activitate de 16+ deoarece un astfel de nivel nu se regaseste in natura. Mierea de manuka 100% Raw Activa 16+ este cea mai puternica miere raw Wedderspoon, fiind bogata in nutrienti, foarte eficienta in vindecarea pe cale naturala a diverselor afectiuni.
Testarea este facuta prin metode proprii, fiind parte integranta a procesului de productie, aratand astfel si nivelul diferit de beneficii. Legislatia actuala, in aceea ce priveste importul mierii de manuka, nu presupune indicarea clara pe eticheta daca mierea de manuka a fost sau nu pasteurizata si nici nu trebuie sa faca o analiza a polenului care sa indice daca mierea este conform cu ceea ce scrie pe eticheta. Pentru a va putea bucura de beneficiile mierii de manuka, cheia este alegerea unei variante pura, proaspata si nepasteurizata. Ca atare, trebuie avut in vedere si un alt aspect al etichetei, si anume sa contina precizarea NON-GMO.