Oferim CADOU transportul pentru toate comenzile mai mari de 289 lei.

Mix pentru paine cu fibre de in fara gluten - 500g Nominal

Nominal
nou
24,00 Lei
La comanda

Durata de livrare: 24h-72h

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: Naterra030 Ai nevoie de ajutor? 0742631890
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Mix pentru paine cu fibre de in, fara gluten, lapte, oua, coloranti artificiali, arome artificiale, conservanti.

Ingrediente: amidon de grau degluteinizat, faina de mei, faina de lupin, fulgi de cartofi, faina de in (4%), agent ingrosare: faina de guar, zahar, sare, condiment pentru paine. Pentru prepararea painii mai e nevoie, pe langa mix, de ingrediente precum: apa, ulei si drojdie.

Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs:
Valoare energetica 1434 kJ/339 kcal;
Grasimi 1.7 g, din care acizi grasi saturati 0.3 g;
Glucide 70 g, din care zaharuri 3.7 g;
Fibre 8.2 g;
Proteine 6.8 g;
Sare 2 g.

Reteta de baza: 500 g mix de faina, 500 ml de apa, 20 ml ulei, 15 g drojdie proaspata (sau 5 g drojdie uscata).

Prepararea painii intr-un cuptor normal: Conform retetei, amestecati toate ingredientele deodata si framantati, pana obtineti un aluat omogen, apoi lasati-l sa se odihneasca aprox. 5 min. Puneti aluatul intr-o forma pentru paine unsa cu ulei, pe care puteti presara faina de hrisca. Umpleti forma de paine pana la aprox 3/5 din inaltimea ei. Se lasa sa creasca 45-60 min. (la o temperatura de 35°C). Se coace in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 50-60 de minute.

Pentru prepararea produselor de patiserie mai mici (de ex. chifle, baghete sau ciabatta) folosim cu 20 ml de apa mai putin. Prelucram aluatul in acelasi mod. Pentru coacerea baghetelor, folosim o placa speciala ondulata pentru baghete. Timpul de coacere pentru baghete si chifle este de 40 min la 180°C si apoi la 220°C timp de 20-25 min.

Prepararea painii in masina de paine: Se toarna apa calduta si ulei in vasul de copt, se adauga drojdia proaspata (sfaramata) sau cea uscata si se adauga mix-ul pentru paine. Doza recomandata de drojdie si apa se aplica programelor de coacere fara gluten cu o durata de dospire de aprox. 45-50 min. si durata de coacere de aprox. 60 min. Aluatul nu trebuie amestecat din nou in timpul dospirii. In functie de tipul masinii de paine si de durata programului utilizat, putem ajusta temperatura apei si cantitatea de drojdie. Daca painea este dospita inegal (cu pori mari si neuniformi), reduceti doza de drojdie sau folositi apa mai rece. Daca, pe de alta parte, painea este putin dospita, cu aspect dens crapat la suprafata, folositi mai multa drojdie sau apa mai calda. In primele minute de amestecare, dezlipiti aluatul de pe peretii vasului, ajutandu-va de o spatula moale. Taiati painea dupa ce se raceste complet.

Gramaj: 500g
Tara de provenienta: Cehia

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Important!
Recomandam a se citi descrierea si eticheta de pe ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Informatiile publicate pe site-ul dinplante.ro au scop strict informativ si nu inlocuiesc sfaturile si prescriptiile unui medic specialist.
Colaboratorii nostri pot modifica oricand detalii privind produsele, ambalajele, lista de ingrediente sau lista de preturi.

Pentru ca ne dorim sa ne mentinem starea de sanatate, iar fiecare individ este unic, si rezultatele obtinute in urma consumului diverselor produse vor fi diferite de la o persoana la alta.
Adoptarea unui stil de viata armonios combinat cu o dieta echilibrata, la care se adauga activitati fizice (mai ales practicate in natura) sunt provocarile zilnice, pentru a avea un organism sanatos.

Nu uita, zilnic, Rasfata-te din natura!

Suport clienti L-V 8:30-15:30

0742631890 contact@dinplante.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!