Durata de livrare: 24h - 72h
Sarea Nigari mai este cunoscută şi sub denumirea de Clorura de Magneziu. Aceasta are rolul de a coagula proteina din laptele de soia, formând astfel brânza tofu.
Produs natural de calitate superioara, derivat din sare de mare.
Nigari se poate folosi pentru dulceață sau creme, dar este cel mai bun coagulant pentru a prepara brânza tofu. Reacționează la laptele de soia foarte repede, în comparaţie cu alte produse similare.
Mod de consum:
Pentru a folosi această sare Nigari mai uşor, dizolvaţi 20 g de sare în 20 ml de apă pentru 1 l de lapte de soia.
După ce adăugaţi sare Nigari în laptele de soia trebuie să amestecaţi foarte repede.
Produsul nu este modificat genetic si nu este iradiat.
Gramaj: 550 gr
Tara de provenienta: Japonia
Important!
Recomandam a se citi descrierea si eticheta de pe ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Informatiile publicate pe site-ul dinplante.ro au scop strict informativ si nu inlocuiesc sfaturile si prescriptiile unui medic specialist.
Colaboratorii nostri pot modifica oricand detalii privind produsele, ambalajele, lista de ingrediente sau lista de preturi.
Pentru ca ne dorim sa ne mentinem starea de sanatate, iar fiecare individ este unic, si rezultatele obtinute in urma consumului diverselor produse vor fi diferite de la o persoana la alta.
Adoptarea unui stil de viata armonios combinat cu o dieta echilibrata, la care se adauga activitati fizice (mai ales practicate in natura) sunt provocarile zilnice, pentru a avea un organism sanatos.
Nu uita, zilnic, Rasfata-te din natura!